Αναγνώστες

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Βάζα!!!!





και  το   τελευταίο  είναι   ένα  βάζο  από   καφέ   που   έγινε   πορτατίφ....Έχω   πολύ   καιρό   να  κάνω  ανάρτηση   γιατί  η  διάθεση   είναι   στα   πατώματα....όμως   σας   παρακολουθώ    και   βλέπω   πολύ   όμορφα   πράγματα!!!!Είδα   και  το  διαγωνισμό   της Λαμπρινής   με   τα   γυάλινα   βάζα   και   σκέφτηκα   να  σας   δείξω  και  τα   δικά  μου  η  αλήθεια   είναι  ότι   τα   έχω  φτιάξει   εδώ  και   πολύ   καιρό...

21 σχόλια:

  1. Έγιναν τέλεια!!!Εύχομαι να φτιάξει η διάθεση σου και να έχεις ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι να φτιάξει λίγο η διάθεση....Όλοι προσπαθούμε...!!!Ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σου,δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω!!!Καλό Σαββατοκύριακο!Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς την. Άφού σε ξεσήκωσε η Λαμπρινή με τον διαγωνισμό της, πάλι καλά. Ανέβασε την διάθεσή σου από τα πατώματα. Έστω μέχρι το ύψος των ....καρεκλών. Φιλιά και καλό απόγευμα να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολυ ομορφα..μου αρεσε το βαζακι με το κρακελε..περνα απο το λημερι μου να παρεις μερος στο ΜΠΑΖΑΡ που κανουμε..καλο σ.β...σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα που σταμάτησε η βροχή και βγήκε ο ήλιος, θα αλλάξει η διάθεση όλων μας. Ήμουν σίγουρη πως θα έκανες κάτι μοναδικό.Πανέμορφα τα βαζάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εύχομαι ο ήλιος να κάνει τη δουλειά του και να μας ανεβάσει λίγο τη διάθεση!! Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα βαζάκια σου είναι τρέλα, ΟΛΑ!!! Ειδικά αυτά με το κρακελέ, με εντυπωσίασαν! Έλα, βγήκε ήλιος, μπήκε η Άνοιξη επιτέλους, άνοιξε τα παράθυρα και την καρδούλα σου να μπει φως....
    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολυ ομορφα τα βαζα σου!!!
    Θυμιζουν Ανοιξη-Καλοκαιρι...
    Σου ευχομαι να ανεβεις γρηγορα και να εχεις παντα καλους φιλους!!!
    φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ!!!!!!!!!
    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΛΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ!!!!!!
    ΤΙΝΑΞΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ, ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ!!!!!!!!!1
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ολες το ιδιο ειμαστε Κικη μου αλλα ξεχνιομαστε δημιουργωντας !Οταν ασχιλεισαι δεν σκεφτεσαι....Τ αβαζα σου πανεμορφα και το πορτατιφ μοναδικο!Καλο ξημερωμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ!!!ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΨΟΥΜΕ ΜΑΥΡΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ???ΜΗ ΧΑΝΕΣΕ ...ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΧΡΩΜΑ ΚΙ ΑΝΟΙΞΗ ΣΥΝΕΧΗΣΕ!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ!!!!
    ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΟΛΟ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΜΠΛΕ ΒΑΖΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ.ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τα καλά σας λόγια!!!Καταλαβαίνω ότι όποια πόρτα και να ανοίξεις υπάρχει κάποιο πρόβλημα, κάποιος πόνος... όμως πρέπει να είμαστε δυνατές γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε και διαφορετικά...Και πάλι σας ευχαριστώ!!!!Μου φτιάξατε κάπως τη διάθεση..Σωσώ να ξέρεις με έκανες και γέλασα!Φιλιά σε όλες να είστε καλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπράβο σου.Είναι πολύ όμορφα όλα.!!!!Και όποτε είσαι λίγο χάλια να κάνεις βόλτα στην Blogογειτονιά και σίγουρα θα φτιάχνει το κέφι σου.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. είναι όλα υπεροχα...και το κρακελε σου πολυ πετυχημενο!!μπράβο!!καλώς σε βρήκα φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κική μου εξαιρετικές οι δημιουργίες σου ξεχώρισα όμως πιο πολύ το βάζο με το αγγελάκι το βρίσκω υπέροχο!!!'Οσο για τη διάθεση μη νομίζεις είναι κι άλλες στα πατώματα αλλά το παλεύουν το ίδιο να κάνεις και εσύ μη σε παίρνει από κάτω!!!Χαμόγελο και αισιοδοξία!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κικήτσα μου!!! Είναι όλα φοβερά!!! Το βάζο με το κρακελέ με ξετρέλανε!!! Καλή συνέχεια σου εύχομαι!!! Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είναι πραγματικά πολύ τελεια φτιαγμενα Καταπληκτικα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή